Depypere 2

Veldmaarschalk Montgomerystraat 13
8520 Kuurne

Depypere 2: vakmanschap zit in de genen

Depypere 2 is een familiebedrijf in Kuurne met een passie voor bouwen en verbouwen. Vader en zoon Emmanuel en Jonas Depypere staan garant voor het afleveren van hoogstaand werk. Dankzij onze ruime ervaring en vakmanschap zijn wij hét adres voor een goede service en een piekfijne afwerking van uw interieur en uw projecten buitenshuis.

 

Wij helpen u graag met de volledige renovatie van uw woning, van kelder tot dak. Ook voor specifieke opdrachten kunt u bij ons terecht. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in metselwerk, betonwerk en gevelbekleding. Wij spitsen ons eveneens toe op allerhande interieurwerken en schrijnwerk, zoals:

 

  • het plaatsen van inbouwkasten en ander maatwerk
  • het plaatsen of renoveren van binnendeuren
  • het renoveren van plafonds
  • elektriciteit en domotica

 

Ook voor uw vloeren en gevels bieden wij een aangepaste oplossing. Zo kunt u kiezen uit vloerbekleding uit verschillende materialen, maar ook tegels kunnen door ons gelegd worden. Met onze gevelbekleding worden ook uw muren zorgvuldig afgewerkt.

 

Onze expertise in elektriciteit breidt zich uit over verschillende domeinen. Wij zijn installateur van Qbus-domotica, die van uw elektrische installatie een intelligente unit maakt. Op die manier kan uw elektrische installatie volledig op afstand aangepast worden. Tevens verzorgen wij de installatie van uw verlichting en bieden wij waar nodig verlichtingsadvies op maat voor uw woning.

 

Voor al uw bouw- en verbouwingswerken in Kuurne en omstreken moet u bij Depypere 2 zijn! Bel of mail ons voor een offerte of advies, of stel uw vragen via het contactformulier op de site.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review